تست تصویر
9دی بخشش بصیرت
style="text-align: center;">
9دی، در خشش بصیرت
انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری با حضور بیش از 80 درصدی مردم می رفت تا که حلاوت و شیرینی دلچسبی به ملت ایران تقدیم کند،اما اتفاقات تلخ پس از انتخابات زود این حلاوت را از مردم گرفت و تجربه تلخی را بر ای مردم به همراه داشت .
ما در این مقاله بر آنشدیم که هر چند مختصر بر این جریانات سخنانی را یادآور شویم.
نقش بیگانگان و عوامل خارجی
آمریکا و همدستانش در طی 30سال پس از انقلاب ،اقدامات مختلفی را برای براندازی یا تضعیف جمهوری اسلامی اعمال کردند اما عملا هیچ یک از اقدامات نتیجه مطلوبی را برای آنها فراهم نکرد به گونه ای که آشکارا به ناکارآمد ی کامل سیاستهای خود برای دگرگونی ایران اذعان کردند.
ایران اسلامی به الگویی بی بدیل در منطقه و جهان اسلام مطرح شد .نگرانی آنها از روند قدرت یابی ایران به حدی ر سید که استراتژی امنیت ملی آمریکا ،انگلیس و رژیم جعلی صهیونیست را به شدت تحت تاثیر قرارداد،بخصوص هنگامی که این قدرت را در کنار پیشرفت های شگرفت علمی و هسته ای قرار دهیم ، می توان فهمید که چقدر دشمنان از ایران واهمه داشتند ،بنابراین در همین راستا به فکر راهکار های جدید در جهت جلگیری از قدرت روز افزون ایران بودند.
تجربه پیروزی های پی در پی انقلا بهای رنگی در جهان باعث شد تا قدرت های غربی در راس انها آمریکا به برنامه ریزی و زمینه سازی انقلاب رنگی در ایران تشویق شوند.
در این راستا کشور های مذبور دست به اقداماتی در ایران زدند که به شرح ذیل می باشد:
1-برنامه ریزی عمقی
2-آموزش انقلا ب مخملی (در این راستا دختر د یک چنی در دبی به تربیت نیروها می پرداختند)
3-جذب استخدام و آشنا سازی خبرنگارالن
4- جذب نوبیسندگان و نخبگان فکری
5- پشتیبانی مالی
6- شخصیت سازی
7-بستر سازی از طریق ایجاد شکاف
8-سرمایه گذاری بر روی جوانان
دشمنان برای چنین برنامه عظیم و پیچیده خود ،نیاز به بستر سازی و همچنین موقعیت بودند که جو جامعه در شرایط مورد مطلوب قرار گیرد، بنابراین بهترین موقعیت، زمان انتخابات است.
بنابراین پروژه تقلب در دستور کار قرار گرفت به نحوی که به بهانه صیانت از آرای مردم این طور القا کردند که قرار است که تغلب شود .
بنابراین عملیات آشوب با کد تقلب رمز گذاری شد.!
البته از نقش شایعه نمی توان گذشت چونکه شایعات حکم سم کشنده و مرگ باری را ایفا می کند که اگر جامع های فقدان بصیرت باشد محکوم به مرگ است.
شایعه خزنده و آرام در بدنه جامعه نفوذ کرده و با ریختن سم بدبینی جامعه را فلج نموده و بعد می کشد .مانند شایعه تقلب در انتخابات شایعه قتل ندا آقا سلطان و …
نقش عوامل داخلی و خواص مردود
بی شک نقش برخی نخبگان و جریانهای سیاسی که با اهداف گوناگون آتش بیاران در صحنهی معرکه شده و در داخل ، پیاده نظام دشمن شدند تا آنها را در رسیدن به اهداف شومشان یاری رسانند.
به نظر میرسد آن چه در درجهی نخست عوامل داخلی فتنه – که بعضاً از چهرههای انقلابی کشور و مسؤولین سابق بودند- را با دشمنان قسم خوردهی انقلاب پیوند داد، امیدی بود که دشمنان به رویکرد و رفتار اینان و هوادارانشان پیدا کردند.
در خصوص چرایی این رویکرد اصحاب داخلی فتنه و نیز جریانهای همسوی آنان –یعنی خیانت به انقلاب و نظام اسلامی- دلایل مختلفی میتوان ذکر کرد. دنیا طلبی، غرب زدگی، تمکین نکردن به قانون و رأی مردم و نیز بی بصیرتی در تشخیص حق و حقیقت برخی از این دلایل میتوانند، باشند.
در کنار اینها نیز برخی از خواص که از جایگاه ویژهای در نظام و انقلاب برخوردار بودند به دلایلی همچون بیبصیرتی و… با جریان فتنه همراه شدند و برخی نیز با سکوت خود آن را همراهی کردند.
برخی چنان نگاه بصیرت بخش را از دست داده بودند که حتی زمانی که پس از گذشت چند ماه از فتنه، شعارهای تندی برضد اساس انقلاب و نظام و حتی اسلام مطرح شد باز به مسیر خود در همراهی با فتنه ادامه دادند و یا با سخنان دو پهلو همچنان تلاش میکردند خود را با هر دو سو همراه نشان دهند!
جایگاه ولایت در مقابله با فتنه
نحوه مواجهه مقام معظم رهبری با حوادث پس از انتخابات ،معرف مدیریت ایشان است که یکی از دقیق ترین و پیچیده ترین الگوهایی است که می تواند ما را در ار زیابی نقش و عملکرد رهبری یاری رساند.
رهبر انقلاب اسلامی در تحلیل بعد از انتخابات آمیختن حق با باطل و دشوار کردن تشخیص حقیقت را حتی بر ای پیروان حق ،شیوه دیرینه مخالفان اسلام دانستند و به داشتن بصیرت هشدار دادند.
مدیریت مدبرانه رهبر انقلاب در مراحل مختلف جریان فتنه نقش و جایگاه بی بدیل رهبری را در جامعه اسلامی گوشزد می کند که نا زمانی مردم ایران و حتی کشورهای مسلمین به منویات رهبری گوش جان سپارند و در راستای آن حرکت نمایند هیچ آسیب و خللی به آنها وارد نخواهد شد.
و عاشورا…
جریان فتنه در هتک حرمت و توهین به ارزشها و خطوط قرمزها از شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران تا اهانت به ساحت امام خمینی گذشت تاکار را به جایی رساندند که در روز عاشورا به قرآن و مساجد ،حسینیه هاو تکیه ها هتک حرمت کرده و باعث شدند تا قلوب آحاد ملت ایران جریحه دار شود
وعاشورا،از نیت ها و منش و روش سبز ها پرده بر داشت و حجت را بر همه تمام کرد ،تا جرقه خلق حماسه 9 دی در عاشورا زده شود.
9 دی خلق بصیرت مردمی
نهم دی ماه 1388،خداوند ید بیضایی قدرت خود را به یاری جبهه حق رساند و حق را بر سر باطل کوبید.
9دی را می توان روز پیروزی مردم و یا بهتر است بگوییم روز پیروزی بصیرت نامید .
روزی که مردم درس بزرگی به خواص دادند واین در حالی بود که در آن مقطع ،فضای عمومی جامعه بیشتر از هر زمان دیگر نیازمند امید بخشی به مردم بود ولی بصیرت مردم ،قاعده دیگری رقم زد . این بار هم مردم جلوتر از نخبگان و مسئولین ،خطر را درک کردند و در فضای غبار آلود فتنه 88،بصیرت چراغ راه امت و قطب نمایی شد که کشتی انقلاب را از طوفان سهمگین فتنه به ساحل امن رساند.
مردم در 9دی نشان دادند که محاسبه هایی که برمبنای برنامه ریزی های سازمان های جاسوسی غربی و دنباله های داخلی آنان برای قرآن بر سر نیزه کردن ،دیگر سودی نخواهد داشت چرا که از مهم ترین عنصر جامعه ولایی ایران ،یعنی بصیرت و ایمان عمیق مردم به اسلام و ولایت فقیه ،غفلت کردندتا 9دی روزی شود تا بر تارک تاریخ انقلاب خوش بدرخشد.
منابع
انقلاب اسلامی در بوته آزمون ،منوچهر محمدی
گذر از فتنه 88،جمعی از نویسندگان
بصیرت و عصر جنگ نرم،سید غفار رضوی پور و سید علی رضوی پور